OUDE SITUATIE:

Doelstelling        Judo lessen verzorgen.

 

Lestijden             17.00 tot 17.50 uur         Kinderen onder de 12 jaar.

                         18.00 tot 18.50 uur         Kinderen onder de 12 jaar.

                        18.50 tot 19.40 uur         Kinderen onder en boven de 12 jaar.

 

Locatie            Sportzaal 1 Stellingwerf college te Oosterwolde

 

 

NIEUWE SITUATIE:

TRAINING KINDEREN TOT 12 JAAR

We zijn voornemens “judo bootcamp” lessen te gaan verzorgen voor de kinderen

onder de 12 jaar.  Startend vanaf donderdag 7 mei 2020.

 

De lessen zullen bestaan uit conditietraining, krachtoefeningen, lenigheidsoefeningen gegoten in een speels “judo” jasje.  Je moet dan denken aan ren- en tikspelen. Circuitjes etc.

 

TRAINING KINDEREN BOVEN DE 12 JAAR

Voor de kinderen vanaf 12 jaar zullen er geen lessen worden gegeven. Dit omdat het niet te waarborgen is dat de onderlinge afstand van 1,5 meter kan worden aangehouden. Deze leerlingen krijgen een judo bootcamp trainingsprogramma om thuis te doen.

 

TRAININGSTIJDEN

Groep 1                was 17.00 tot 17.50 uur              -> dit wordt 17.00 tot 17.45 uur

 

Groep 2                was 18.00 tot 18.50 uur              ->  dit wordt 18.00 tot 18.45 uur

 

Het kwartier tussen de lessen is ingeruimd voor de wisseling van de groepen. Zodat er GEEN onderling contact is tussen beiden groepen. 

 

VOORWAARDEN

De instructeur zal te allen tijde 1,5 meter afstand van alle leerlingen houden.

Er is een stagiaire aanwezig die de instructeur hierbij ondersteunt.

 

VERZAMELPUNT VOOR EN NA DE LES

Voor de les verzamelen de kinderen van de desbetreffende groep zich bij de slanghaspel van het douchegebouw. Hier zullen ze worden opgehaald door de instructeur. Na de les zullen ze door de instructeur of de stagiaire daar weer heen worden gebracht.

 

OUDERS             

De ouders wordt verzocht in de auto te blijven zitten. Hun kind zal zelf naar de verzamelplaats lopen (zonder volwassene) en nadien zal het kind zelf naar de auto /fiets lopen.

De ouders wordt gevraagd voorzichtig te zijn met het op- en afrijden van het parkeerterrein omdat er kinderen van en naar auto’s/fietsen lopen.

Er zit een kwartier tussen beide groepen om te voorkomen dat beiden groepen met elkaar in contact komen. Ook om te voorkomen dat ouders met elkaar in contact komen. Hierbij wordt ervan uitgegaan dat de ouders zich aan de algemeen geldende coronaregels zullen houden.

 

LOCATIE

Sportveld achter het Stellingwerf college.

 

KLEDING

Sportkleding, sportschoenen en een trainingspak (lange broek, lange mouwen) + judoband.

Verder geen sieraden, horloges etc.

 

HYGIËNE

Kinderen dienen voor de les thuis hun handen goed gewassen te hebben.

Bij verkoudheid, niezen, hoesten of koorts mag u kind NIET komen. Ook bij lichte verkoudheid NIET. 

 

TOILET

Het sportgebouw is niet toegankelijk. Een kind wordt geacht thuis te plassen, om te kleden.

Drinken. Het is raadzaam het kind een fles water mee te geven. De lessen zullen intensief zijn en daarbij is het verstandig om af en toe te drinken.  De fles moet duidelijk met naam gelabeld zijn zodat er geen onduidelijkheid bestaat over van wie de fles is.

 

CONSEQUENTIES VAN NIET VOLDOEN AAN DE BOVENSTAANDE REGELS

Er kan gecontroleerd worden door de overheid. Mochten zij zien dat mensen zich niet aan de regels houden. Dan is het gevolg dat de lessen zullen worden gestopt tot nader order.

Overtredingen kunnen niet worden verhaald op de werknemers van Sportschool Vries. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen gedrag.

 

CONTRIBUTIE

De 1e les zal op 7 mei 2020 zijn. Vanaf dan start de contributie ook weer. Dit is het normale contributiebedrag. De algemene betalingsvoorwaarden zijn weer van toepassing. Heeft u problemen met betalingen neem dan contact op met Sportschool Vries voor een passende oplossing.

 

Mocht u besluiten uw kind thuis te houden. Is dat uw goed recht. Bij het volgen van 1 les zal wel de contributie voor die maand worden opgestart en dient u deze maand te voldoen. Dit omdat er les wordt genoten door uw kind en hiervoor kosten worden gemaakt door de sportschool.

 

NIET-LEDEN

In overleg met de gemeente is besloten dat ook andere kinderen mogen deelnemen aan de lessen.

 

Deze kinderen dienen zich vooraf aan te melden middels een tijdelijk inschrijfformulier.  Deze is vooraf verkrijgbaar bij Sportschool Vries en bij de instructeur. Deze dient volledig ingevuld te worden en kan worden ingeleverd bij de instructeur. Deze inschrijving is alléén voor deze les geldig. Maximale deelname is 20 kinderen.  Dit om de veiligheid te waarborgen.

De kosten voor deze les zijn € 5,-

De kosten voor familieleden van bestaande leden is € 4,- Dit dient tegelijk met het tijdelijke inschrijfformulier te worden voldaan. Betaling is deelname. Geld kan niet worden geretourneerd.

 

Bij vragen? Neem gerust contact op met Sportschool Vries.

* Mochten er zaken veranderen dan zal dit in de groepsapp worden gedeeld. Mocht u nog geen lid zijn. Dan kan u zich hiervoor aan melden. 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.